Actavis Slovenija

A Bold New Allergan

Actavis, Inc. (NYSE: ACT) je globalno integrirano specializirano farmacevtsko podjetje, osredotočeno na razvoj, proizvodnjo in distribucijo generičnih in biološko podobnih izdelkov.

Podjetje ima globalni sedež v mestu Parsippany v ameriški državi New Jersey, mednarodni sedež pa v mestu Zug v Švici.

Novice

Arhiv novic

IZDELKI

Podjetje Actavis je s svojim naborom generičnih izdelkov v Sloveniji prisotno že od leta 2010. Takrat smo pričeli s trženjem bolnišničnih izdelkov, leta 2012 pa nadaljevali s številnimi izdelki na recept.

Izdelki

ZAPOSLITEV

Iščemo najboljše in najpametnejše posameznike z naravoslovnega področja, tako kot odločne, razmišljujoče strokovnjake na poslovnem področju.

Zaposlitev

O PODJETJU ACTAVIS

Z združitvijo Actavisa in ameriškega podjetja Watson Pharmaceuticals je lansko leto nastalo tretje največje generično farmacevtsko podjetje na svetu s prihodki osem milliard dolarjev v letu 2012.
Actavis je tretje največji proizvajalec zdravil na recept v svetovnem merilu. Delujoče kot Actavis Pharma, podjetje razvija, proizvaja in trži generična zdravila ter zdravila za samozdravljenje (OTC) v več kot 60 državah. Actavis Pharma pa poleg tega razvija in proizvaja zdravila na ozemlju izven ZDA.

O podjetju