Accord

Actavis Slovenija

TEVA Acquires Actavis Generics

Z dnem 3. avg. 2016 je družba Teva Pharmaceutical Industries Ltd. prevzela družbo Actavis Generics (Newyorška borza, NYSE: TEVA). Več informacij najdete na www.tevapharm.com.

TEVA prevzel Actavis Generics

Novice

Arhiv novic

IZDELKI

Podjetje Actavis je s svojim naborom generičnih izdelkov v Sloveniji prisotno že od leta 2010. Takrat smo pričeli s trženjem bolnišničnih izdelkov, leta 2012 pa nadaljevali s številnimi izdelki na recept.

Izdelki

ZAPOSLITEV

Iščemo najboljše in najpametnejše posameznike z naravoslovnega področja, tako kot odločne, razmišljujoče strokovnjake na poslovnem področju.

Zaposlitev

O PODJETJU ACTAVIS

Z združitvijo Actavisa in ameriškega podjetja Watson Pharmaceuticals je lansko leto nastalo tretje največje generično farmacevtsko podjetje na svetu s prihodki osem milliard dolarjev v letu 2012.
Actavis je tretje največji proizvajalec zdravil na recept v svetovnem merilu. Delujoče kot Actavis Pharma, podjetje razvija, proizvaja in trži generična zdravila ter zdravila za samozdravljenje (OTC) v več kot 60 državah. Actavis Pharma pa poleg tega razvija in proizvaja zdravila na ozemlju izven ZDA.

O podjetju